Hvordan bestiller jeg?

Send oss en epost på Post@cklinterior.no eller ta kontakt på mobil 928 38736

 

Hvordan installerer jeg min nye lysekrone?

Det anbefales å bruke en kvalifisert elektriker for korrekt kobling mot strøm og for å være sikker på at lysekronen blir godt festet i tak.

 

Hvor lang er leveringstiden?

Lampene våre er bestillingsvare og leveringstiden er normalt 4-6 uker. Noe lenger ved skreddersydde/kundetilpassede lamper.

 

Hvordan rengjører jeg lysekronen?

Hvis du har en lysekrone i god kvalitet skal du behandle den deretter. Husk på at krystallkronen er “husets diamant”!

 

Bland lunket vann med litt Zalo og eddik. Spray rett på en microklut beregnet for glass og tørk av prismene eller slå av strømmen og dekk gulvet eller bordet med avis eller et håndkle. Spray på prismene og tørk av med microklut for glass. Avslutt med å polere opp prismene med en polyester duk (pusseklut for briller eller krystallglass).

Stammen på lysekronen tørker du av ned en tørr klut, spesielt viktig dersom du har en antikk brenn forgyld lampe!

 

 

Hvilken størrelse på lampe skal jeg velge?

Ta gjerne kontkt på e-post: post@cklinterior.no eller på mobil 92838736 så hjelper vi deg gjerne med å finne ut  hvilken størrelse og modell som passer hos deg. Vi foretar også hjemmebesøk, (dersom du bor i Oslo området) som selvfølgelig er helt uforpliktende. Se kapitel om rådgivning vedr lamper (link til siden)

 

Finnes det et showroom/utstilling av lysekronene?

Velkommen til vår hoved utstilling i Gml. Drammensvei 45 på Stabekk. Vi holder åpen fra tirsdag til fredag fra kl 11-17. For lørdagsåpent vennligst ta kontakt.

 

Jeg bor langt fra Oslo området. Hvordan kan jeg kjøpe prismekroner fra CKL Interiør?

Vi leverer over hele landet og har etablert samarbeid med fraktselskap. Gjennom telefon, epost og bilder blir vi enig om modell, størrelse og pris som inkluderer frakt.

 

Jeg bor i utlandet. Hvordan kan jeg kjøpe prismekroner fra CKL Interiør?

Som i avsnittet ovenfor. Vi sender også utenlands.