CKL ble etablert i 2010 med et genuint ønske om å skape en virksomhet med forankring i kvalitet og varige verdier – produkter som vi kan «stå inne for».  Vi ønsket å skape og formidle noe «ekte», tidløst og vakkert. Ved å kombinere klassisk design og godt håndverk ville vi skape produkter og interiører som varer over generasjoner i motsetning til «bruk og kast» som ofte dominerer markedet.

Derfor har vi utviklet en virksomhet med utgangspunkt i historien og tradisjonene, bak hver enkelt modell og stilepoke, og formidler denne med glede til våre kunder!  Vi er stolte over at vi bidrar til å holde liv i en mange hundre år gammel håndverkstradisjon som var i ferd med å dø ut. Nå holder vi denne i hevd og våre kunder får med seg historien om lampen de kjøper.  Vårt verksted er nå det eneste gjenlevende verkstedet i Skandinavia som lager lysekroner 100% for hånd, i ulike modeller og størrelser. Bl. a er vi stolte av å ha laget Skandinavias største lysekrone som måler H 6 x D 3,5 m (!). Denne og andre skreddersydde prismekroner vi lager er helt unike!

Både våre standardmodeller og de skreddersydde kronene er skapt med ”bare hendene og hele hjertet” av dyktige håndverkere som har lang erfaring om stilhistorie og om håndverket.  Uten dem hadde det ikke vært mulig å produsere våre lysekroner. Og i alle ledd legger vi vekt på at vi skal formidle våre produkter til markedet til anstendige priser. Derfor er effektivitet og nøysomhet også kjerneverdier hos oss.

Vi opplever også økende etterspørsel etter vakker, tidløs utebelysning i god og  i 2016 har vi utvidet vårt sortiment til å omfatte håndlagde utelamper.

Ta med deg historien inn i fremtiden og vær velkommen til å ta en titt på websidene våre. Ikke nøl med å ta kontakt – vi svarer gjerne på dine spørsmål. Du er også velkommen til å besøke vårt showroom/butikk når det måtte passe!