Snøballen

Noen av kundene våre ønsker en litt mer moderne krystall krone. Flere av vår krystallkroner er kommet til i samarbeid mellom kunde og verksted og “snøballen” er et eksempel på dette.

“Snøballen” er en krone som passer i en rekke ulike interiører og sammenhenger. Designet har fotfeste i det klassiske, men er laget med en moderne “twist”. D 60 cm på det bredeste og H 75 cm. Modellen finnes også i en mindre utgave, H 60 x D 50 cm.

Som alle våre lamper, blir «Snøballen» produsert i ren messing og deretter antikkbehandlet. Spesielt er det at vi i kronen benytter den absolutt høyeste klasse på krystallene, såkalt «swarovskikvalitet».

Kronen balanserer kultur, tradisjoner og høy kvalitet med et moderne design og uttrykk. En spennende lysekrone som må oppleves! Prisene avhenger av størrelse og utførelse på lysekronen og starter på kr 16 800 ( Small ).

Laura 

Vår nyeste modell “Laura” har vi tidligere skreddersydd til en kunde. Den ble så vellykket at vi ønsket å sette den i produksjon slik at flere kan få glede av den!

Kronen måler H 70 cm og vi har bundet den opp med en helt spesiell antikk bøhmisk krystallprisme (x-prismer som ligner på istapper).
Modellen kan du også få i større utgave.

«Laura» er spennende og lar seg godt kombinere med både moderne og klassiske møbler, eller hvorfor ikke på en fjellhytte?

Prisene avhenger av størrelse og utførelse på lysekronen og starter på kr 23 500 (H 75 X D 40 cm ).

 

 

 

 

Tine

“Tine” er vår “art deco” inspirerte lampe. Formen tiltaler mange og denne modellen har en helt spesiell prisme i bøhmisk krystall. Du kan få den i D 60 og D 90 cm eller større. Høyden tilpasser vi ditt behov. Lysekronen har mange uttak for strøm og gir godt med lys.

Prisene avhenger av størrelse og utførelse på lysekronen og starter på kr 23 900 ( Small  D 60 cm).